Home » Promotie

Brievenbus.NL is gespecialiseerd in het maken van brievenbus constructies.
Het huismerk Brievenbus.NL behoord tot een onderdeel van de Brievenbuswinkel en is een Duits fabricaat.
Door gebruik van een eigen werkplaats en een grote voorraad onderdelen kan een levering van een brievenbus constructie plaatsvinden
binnen 2 weken tegen een scherpe prijs. Het flexibele systeem waarmee gewerkt wordt maakt het mogelijk verschillende vak afmetingen, materialen en kleuren te combineren. Brievenbus.NL brievenbus constructies hebben 5 jaar garantie op productiefouten en 10 jaar garantie tegen doorroesten.

Soorten brievenbus constructies.
Inbouw brievenbus constructies verzonken in muur of kast.
Opbouw brievenbus constructies voor montage tegen een muur, wand of hekwerk.
Vrijstaande brievenbus constructies voor montage in de grond of op ondergrond.

Postkasten (brievenbus vakjes)
Verkrijgbaar in verschillende hoogte en breedte maten. De diepte van de postkast is altijd 38 cm. Brievenbus.NL levert postkasten in de hoogtematen: 11 cm, 16,5 cm, 22 cm, 33 cm en 44 cm. De breedte maten die Brievenbus.NL levert zijn 30 en 37 cm.

Brievenbus deurtjes
Verkrijgbaar in RVS, antracietgrijs of verkeerswit. Brievenbus deurtjes worden met een inwerpopening geleverd maar kunnen ook zonder inwerpopening besteld worden, de ruimte erachter kan gebruikt worden als functiekast voor intercom of bellenpaneel

Briefkleppen
Verkrijgbaar in zilverkleurig geanodiseerd aluminium en geborsteld RVS. Op de briefkleppen kunnen huisnummers geplaatst worden door middel van Lasergravering, frezen of belettering met vinyl stickers.